Інтеграція освіти і виробництва 2021

В.В. Касаджик, Я.С. ЛановенкоПрактика проведення ворк-шопів
Т.А. Лазарєва, М.І. Лазарєв, Д.О. ЛаврикДуальна система професійної підготовки техніків-технологів до впровадження HACCP у м’ясопереробній галузі
Т.А. Лазарєва, О.С. БлагийВоркшопи в процесі формування здоров’язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі
Yusif Huseynov, Metanet AhmadovaDynamics of modern tourism development
Viktoriia ShylinaMarathon, as one of the kinds of workshop. Effectiveness of such event for practical training of specialists
Ю.О. Ващенко, М.В. Івасенко, О.І. СавенокРозробка текстильних ігор для дітей з обмеженими можливостями
А. Д. ЗотоваРасчёт раскройного производства швейного предприятия в Microsoft Excel
А. Д. Зотова, Л. Г. ХисамиеваСоздание базы данных для швейного производства в системе управления базами данных Microsoft Access
Х. В. Педоренко, Д. В. БорисенкоДуальна освіта: особливості залучення методу навчальних проєктів