Інноваційні технології для харчової промисловості 2023

О.С. Благий, Н.В. Григоренко, О.І. КурилоРоль інтеркультурних традицій у харчуванні споживачів
І.В. Антоненко, І.В. Цихановська, Т.А. ЛазарєваБорошно з екструдованого ядра насіння соняшника – інноваційний сировинний інгредієнт
О.С. Ковальова, В.С. Кошулько, А.А. ВідлогаВиробництво йогурту збагаченого високобілковим зерновим наповнювачем
Т.В. Іншакова, І.В. Цихановська, Т.А. ЛазарєваРозробка ресурсозберігаючої технології борошняних кондитерських виробів з використанням вторинного продукту олійно-жирової промисловості
С.О. Вербицька, І.В. Цихановська, Т.А. Лазарєва, В.В. ЄвлашУдосконалення технології йогурту шляхом введення дієтичної залізовмісної добавки
Н. С. Ніколенко, Т.А. Лазарєва, І.В. ЦихановськаПерспективи використання мікрогрін у технології смузі
К. А. Мозгова, А. А. Тищенко, Н. В. ЛапицькаВплив шроту зародків пшениці на процес оцукрення пивного затору за умови використання солоду зниженої якості
О. А. Боднарук, А. В. КукурузаВластивості сироваткових білків та їх похідних
Ю. Д. Івасенко, А. В. ПасенкоПерспективи виробництва плавленого сиру  додаванням чебрецю повзучого (thymus serpyllum) та насіння кунжуту індійського (sesamum indicum)
І.О. Данилевич, В.М. Пасічний, Є.А. Шубіна, А.І. МаринінВплив ультразвуку на м’ясну сировину
О.В. Руденко, О.М. Морозова, Л.В. Салєба Використання насіння гарбуза в технології галет функціонального призначення
О. А. Боднарук, К. С. СоловйоваФункціональний кисломолочний напій, збагачений антиоксидантами обліпихи крушиновидної
О.В. Чихун, М.Є. РацукБездріжджовий хліб: особливості впливу на організм
Г.Я. Яворська, О.В. МучинськаКонцепція «здорової тарілки» в ресторанному бізнесі
Г.П. Горішна, Т.І. КравецьАльтернативні концепції харчування