Інноваційні технології для харчової промисловості 2022

О. А. Боднарук, І. А. Кочерга, А. С. Орел, Д. В. КорженівськийЕлектронне меню як інноваційний спосіб замовлення у закладах ресторанного господарства
О. А. Боднарук, А. В. Кукуруза, О. В. ГайдаєнкоРозробка технології сирного продукту з використанням дикорослої сировини обліпихи і кропиви
В.В. Захаров, В.В. ВинникУдосконалення технології салатів для закладів ресторанного господарства
О. С. Ковальова, Х. В. МацюкПерспективи використання стимуляторів проростання зерна природного походження
А.Д. Салавеліс, С.М. Павловський, С.В. СтепановаСучасна стандартизація у харчовій промисловості
О. О. Сімакова, А. М. Коваленко, К. Ю. КолісникРоль функціональних харчових продуктів в стимуляції фізичної роботоздатності
І. Г. Радзієвська, О. П. МельникНові делікатесні соуси для харчування веганів
О. А. Пусікова, Я. С. ШеленковЦукрозамінники – корисна харчова добавка