| О. А. Боднарук, І. А. Кочерга, А. С. Орел, Д. В. Корженівський | Електронне меню як інноваційний спосіб замовлення у закладах ресторанного господарства |
| О. А. Боднарук, А. В. Кукуруза, О. В. Гайдаєнко | Розробка технології сирного продукту з використанням дикорослої сировини обліпихи і кропиви |
| В.В. Захаров, В.В. Винник | Удосконалення технології салатів для закладів ресторанного господарства |
| О. С. Ковальова, Х. В. Мацюк | Перспективи використання стимуляторів проростання зерна природного походження |
| А.Д. Салавеліс, С.М. Павловський, С.В. Степанова | Сучасна стандартизація у харчовій промисловості |
| О. О. Сімакова, А. М. Коваленко, К. Ю. Колісник | Роль функціональних харчових продуктів в стимуляції фізичної роботоздатності |
| І. Г. Радзієвська, О. П. Мельник | Нові делікатесні соуси для харчування веганів |
| О. А. Пусікова, Я. С. Шеленков | Цукрозамінники – корисна харчова добавка |