Ви зараз переглядаєте УЧАСТЬ СТУДЕНТКИ ДІАНИ ХАСАНОВОЇ У МІЖНАРОДНОМУ МОЛОДІЖНОМУ ОБМІНІ “DIGIECHO HERITAGE”, В РАМКАХ ПРОЄКТУ ERASMUS+

УЧАСТЬ СТУДЕНТКИ ДІАНИ ХАСАНОВОЇ У МІЖНАРОДНОМУ МОЛОДІЖНОМУ ОБМІНІ “DIGIECHO HERITAGE”, В РАМКАХ ПРОЄКТУ ERASMUS+

  • Категорія запису:Новини

31.08.2024-08.09.2024 студентка гр. ШВ -23-1 кафедри технології і конструювання швейних виробів Діана ХАСАНОВА взяла участь у міжнародному молодіжному обміні “DigiEcho Heritage” у м.Бран, Румунія, в рамках проєкту Erasmus+. Молодіжний обмін мав на меті дослідити теми культурної та природної спадщини за допомогою цифрового storytelling. У обміні взяли участь представники таких країн як: Україна, Румунія, Греція, Словаччина, Боснія і Герцеговина, Іспанія.

Впродовж проекту учасники підвищували обізнаність про важливість збереження та популяризації культурної та природної спадщини, навчалися навичкам цифрового storytelling для створення, поширення та просування контенту, який підкреслює важливість їхньої культури та природної місцевої спадщини, обмінювалися історіями про культурну та природну спадщину з учасниками з інших країн та найкращими практиками цифрового storytelling.

Учасники проєкту взяли участь у різноманітних тренінгах, командних іграх та тімбілдінгових заходах, створювали контент і популяризували українську культуру. Це допомогло їм удосконалити організаційні, лідерські та комунікативні навички, навчитися ефективно працювати в команді та повноцінно проявляти себе.

У рамках обміну учасники також відвідали місто Брашов, де досліджували його, беручи участь у квесті. Крім того, вони побували у замку Дракули, що дало можливість ще глибше відчути атмосферу Трансільванії.  Після завершення програми всі учасники отримали сертифікат YouthPass, який засвідчує їхній розвиток нових компетенцій і soft-скілів.

Щиро дякуємо організаторам з української сторони NGO “Non-formal education for youth” https://ngo-nfe4y.com.ua/en/ і приймаючої румунської сторони “Asociatia GEYC” https://www.geyc.ro/  за організацію, супровід, а також за можливість отримати неоціненний та цікавий й досвід спілкування з молоддю різних країн.

За матеріалами Діани Хасанової