Ви зараз переглядаєте ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 182 ТЕХНОЛОГІЇ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ANNA SPOSA GROUP

ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 182 ТЕХНОЛОГІЇ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ANNA SPOSA GROUP

  • Категорія запису:Новини

20 травня 2024 року відбулося виїзне заняття студентів групи ШВ 22-1 спеціальності 182 Технології легкої промисловості на провідне виробництво Хмельниччини Anna Sposa Group

Заняття проведено з дисципліни «Основи технології виробів» лектор доцент кафедри технології та конструювання швейних виробів Юлія КОШЕВКО.

Тема лекції «Основні та заключні процеси виготовлення жіночого легкого одягу», проводили фахівці-практики технологи виробництва підприємства Вікторія МАКУШОК та Наталія БЛИСКАНЮК. Технолог по спідницях Вікторія МАКУШОК, показала студентам основні та заключні процеси виготовлення спідниць весільних суконь. Поопераційне виготовлення, застосування новітніх клейових матеріалів та методів обробки. Важливим аспектом виробництва високоякісної продукції є сучасне обладнання на всіх ділянках виробництва. Тому весільні сукні від Anna Sposa Group завжди мають бездоганну посадку та якість.

Технолог по ліфах Наталія БЛИСКАНЮК, ознайомила студентів з технологічними процесами виготовлення ліфів суконь, покроковий процес виготовлення підкріплено усіма технологічними картами.

Найбільш важливою та відповідальною ділянкою на виробництві є процес оздоблення виробу з яким познайомила студентів БОНДАР Ірина, випускниця кафедри технології та конструювання швейних виробів, яка працює дизайнером по декору.

Перш ніж приступити до розробки нових видів декору, вивчаються властивості кожного виду оздоблювального матеріалу, декору і фурнітури. Студенти вивчили процес декорування та сучасне обладнання для настрочування оздоблювальних елементів.

На підприємстві здобувачі освіти кафедри технології та конструювання швейних виробів мали можливість отримати теоретичні знання та практичні навички від фахівців практиків. Важливим є те, що Anna Sposa Group є базою виробничих та навчальних практик для студентів спеціальності 182 Технології легкої промисловості та чудовим стартом для професійного росту.

Щиро вдячні професіоналам-практикам за нові знання та навички, багаторічну співпрацю з кафедрою технології та конструювання швейних виробів та за цікаву екскурсію підприємством.

Лектор дисципліни Юлія КОШЕВКО