О.С. Благий, Н.В. Григоренко, О.І. Курило | Роль інтеркультурних традицій у харчуванні споживачів |
І.В. Антоненко, І.В. Цихановська, Т.А. Лазарєва | Борошно з екструдованого ядра насіння соняшника – інноваційний сировинний інгредієнт |
О.С. Ковальова, В.С. Кошулько, А.А. Відлога | Виробництво йогурту збагаченого високобілковим зерновим наповнювачем |
Т.В. Іншакова, І.В. Цихановська, Т.А. Лазарєва | Розробка ресурсозберігаючої технології борошняних кондитерських виробів з використанням вторинного продукту олійно-жирової промисловості |
С.О. Вербицька, І.В. Цихановська, Т.А. Лазарєва, В.В. Євлаш | Удосконалення технології йогурту шляхом введення дієтичної залізовмісної добавки |
Н. С. Ніколенко, Т.А. Лазарєва, І.В. Цихановська | Перспективи використання мікрогрін у технології смузі |
К. А. Мозгова, А. А. Тищенко, Н. В. Лапицька | Вплив шроту зародків пшениці на процес оцукрення пивного затору за умови використання солоду зниженої якості |
О. А. Боднарук, А. В. Кукуруза | Властивості сироваткових білків та їх похідних |
Ю. Д. Івасенко, А. В. Пасенко | Перспективи виробництва плавленого сиру додаванням чебрецю повзучого (thymus serpyllum) та насіння кунжуту індійського (sesamum indicum) |
І.О. Данилевич, В.М. Пасічний, Є.А. Шубіна, А.І. Маринін | Вплив ультразвуку на м’ясну сировину |
О.В. Руденко, О.М. Морозова, Л.В. Салєба | Використання насіння гарбуза в технології галет функціонального призначення |
О. А. Боднарук, К. С. Соловйова | Функціональний кисломолочний напій, збагачений антиоксидантами обліпихи крушиновидної |
О.В. Чихун, М.Є. Рацук | Бездріжджовий хліб: особливості впливу на організм |
Г.Я. Яворська, О.В. Мучинська | Концепція «здорової тарілки» в ресторанному бізнесі |
Г.П. Горішна, Т.І. Кравець | Альтернативні концепції харчування |