Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв 2018

 І.В. Гуцало, Ю.В. Коробка, М.О. ПашкевичВизначення олеїнової кислоти у зразках насіння соняшнику методом біч-спектроскопії
 Л.І. РуснакМаленьке містечко з великими можливостями
 В.К. Іванова, І.В. ЗолотухінаФормування асортименту послуг в закладах ресторанного господарства
 Н.В. ПоліщукУдосконалення технології виробництва кисломолочних продуктів
 Л.А. ДудникВплив факторів, які впливають на якість м’яса при виготовленні м’ясопродуктів
 Д. В. Попович, Л. Б. ДемидчукФормування асортименту електропобутових машин для механізації кухонних робіт на ринку україни
 Д. М. РадіоновДослідження мінеральної води на прикладі мінеральної лікувально-столової води «джерело якова»
 Н.Г. ГричукВикористання ягодів обліпихи як прогресивний напрямок у створенні продуктів функціонального призначення
 О.М. Бовкун, В.Г. ТарасенкоПерспективний спосіб виробництва аерованих заморожених продуктів