Сучасні аспекти розвитку технології харчових виробництв 2018
| І.В. Гуцало, Ю.В. Коробка, М.О. Пашкевич | Визначення олеїнової кислоти у зразках насіння соняшнику методом біч-спектроскопії |
| Л.І. Руснак | Маленьке містечко з великими можливостями |
| В.К. Іванова, І.В. Золотухіна | Формування асортименту послуг в закладах ресторанного господарства |
| Н.В. Поліщук | Удосконалення технології виробництва кисломолочних продуктів |
| Л.А. Дудник | Вплив факторів, які впливають на якість м’яса при виготовленні м’ясопродуктів |
| Д. В. Попович, Л. Б. Демидчук | Формування асортименту електропобутових машин для механізації кухонних робіт на ринку україни |
| Д. М. Радіонов | Дослідження мінеральної води на прикладі мінеральної лікувально-столової води «джерело якова» |
| Н.Г. Гричук | Використання ягодів обліпихи як прогресивний напрямок у створенні продуктів функціонального призначення |
| О.М. Бовкун, В.Г. Тарасенко | Перспективний спосіб виробництва аерованих заморожених продуктів |