| V. Tarasenko | Enhancing the quality of plant-based meats: texture, flavor, and processing innovations |
| С.Е. Біволарські, О.І. Мамай, Т. О. Яковенко | Вплив дріжджових культур на якість плодово-ягідних вин |
| О. А. Боднарук, Д. Г. Бальвас | Лікувально-профілактична сметана з кунжутною олією |
| О. А. Боднарук, А. Д. Деньгуб | Використання нетрадиційної сировини у виробництві хлібобулочних виробів |
| О. А. Боднарук, В. А. Сафронов | Поліпшення функціональних властивостей сиркових продуктів |
| О. А. Боднарук, К. С. Соловйова | Можливість збагачення м’яких сирів СО2 екстрактами лікарських рослин |
| М.І. Валько, О.О. Сімінченко, С.В. Солодун, Т.Г. Осьмухіна | Розширення асортименту консервів з томатів |
| Г.П. Горішна | Інноваційні технології готельно-ресторанного бізнесу в умовах сьогодення |
| С.М. Коб’яков, Є.А. Кулікова | Застосування хімічного розпушувача для виготовлення та зберігання хлібопекарських виробів |
| О. С. Ковальова, А. В. Вакуленко | Використання квіток акації у виробництві нетрадиційних вин |
| О. С. Ковальова, М. Р. Ганзій | Безглютенова зернова сировина для пивоваріння |
| О. С. Ковальова, В. С. Драюк | Виробництво безглютенового квасу на основі гречаного солоду |
| О. С. Ковальова, С. О. Чернець, А. В. Гоман | Кисломолочні продукти збагачені безглютеновою зерновою сировиною |
| О. М. Корольова, Л. В. Салєба | Дослідження органолептичних характеристик томатного соусу з додаванням функціональних інгредієнтів |
| В. С. Лепень, Н. В. Лапицька | Особливості виробництва алкогольного желе у закладах ресторанного господарства |
| В. А. Малецька, Н. В. Лапицька | Використання соків дикорослих ягід для виробництва глінтвейну |
| М.В. Столбовой, М.Є. Рацук | Приготування кефіру із харчовими волокнами |
| В. Ю. Ткаченко | Основні тренди харчової промисловості |
| З. С. Черешня, Т. В. Іванішена, І. О. Підганюк | Зелені технології у переробці відходів соєвого виробництва |
| Т.А. Юрова, М.А. Жадлун | Особливості технології житнього хліба збагаченого насінням соняшника |
| Г.Я. Яворська | Екологічний підхід впровадження ресурсозберігаючих технологій в ресторанному бізнесі |