Інноваційні технології для харчової промисловості 2024

V. TarasenkoEnhancing the quality of plant-based meats: texture, flavor, and processing innovations
С.Е. Біволарські, О.І. Мамай, Т. О. ЯковенкоВплив дріжджових культур на якість плодово-ягідних вин
О. А. Боднарук, Д. Г. БальвасЛікувально-профілактична сметана з кунжутною олією
О. А. Боднарук, А. Д. ДеньгубВикористання нетрадиційної сировини у виробництві хлібобулочних виробів
О. А. Боднарук, В. А. СафроновПоліпшення функціональних властивостей сиркових продуктів
О. А. Боднарук, К. С. СоловйоваМожливість збагачення м’яких сирів СО2 екстрактами лікарських рослин
М.І. Валько, О.О. Сімінченко, С.В. Солодун, Т.Г. ОсьмухінаРозширення асортименту консервів з томатів
Г.П. ГорішнаІнноваційні технології готельно-ресторанного бізнесу в умовах сьогодення
С.М. Коб’яков, Є.А. КуліковаЗастосування хімічного розпушувача для виготовлення та зберігання хлібопекарських виробів
О. С. Ковальова, А. В. ВакуленкоВикористання квіток акації у виробництві нетрадиційних вин
О. С. Ковальова, М. Р. ГанзійБезглютенова зернова сировина для пивоваріння
О. С. Ковальова, В. С. ДраюкВиробництво безглютенового квасу на основі гречаного солоду
О. С. Ковальова, С. О. Чернець, А. В. ГоманКисломолочні продукти збагачені безглютеновою зерновою сировиною
О. М. Корольова, Л. В. СалєбаДослідження органолептичних характеристик томатного соусу з додаванням функціональних інгредієнтів
В. С. Лепень, Н. В. ЛапицькаОсобливості виробництва алкогольного желе у закладах ресторанного господарства
В. А. Малецька, Н. В. ЛапицькаВикористання соків дикорослих ягід для виробництва глінтвейну
М.В. Столбовой, М.Є. РацукПриготування кефіру із харчовими волокнами
В. Ю. ТкаченкоОсновні тренди харчової промисловості
З. С. Черешня, Т. В. Іванішена, І. О. ПідганюкЗелені технології у переробці відходів соєвого виробництва
Т.А. Юрова, М.А. ЖадлунОсобливості технології житнього хліба збагаченого насінням соняшника
Г.Я. ЯворськаЕкологічний підхід впровадження ресурсозберігаючих технологій в ресторанному бізнесі