Інноваційні технології для харчової промисловості 2021

В.В. КривийКрафтові технології виробництва козиних сирів в умовах фермерських господарств
А.В. Щепкіна, Д.О. Копотун, Т.А. ЛазарєваПерспективи використання зеленої гречки при розробці смузі підвищеної біологічної цінності
О.О. Горач О.П. ДомбровськаСпоживчі властивості олії одержаної з насіння льону олійного
Н.А. Тюхтенко, С.С. СергеєвЗапровадження сучасних моделей оцінювання персоналу
Т.В. Плохенко, І.О.РяполоваПерспективні технології виробництва м’ясних січених кулінарних виробів
N.S. Salokhiddinov, R.M. RustamovJustification of the technological scheme of the potato loader KP-2
Н.С. СалохиддиновВлияние прижима вороха прутковым полотном центробежного элеватора на сепарацию почвы в картофелеуборочном комбайне
В.О. Малєєв, В.М. Безпальченко, Є.В. КравченкоЯкість та безпека продуктів харчування
B. Bondarenko, O. SumskaEnrichment beer with natural antioxidants from St. John’s wort
С.М. Мехтієва, В.Г. ТарасенкоВикористання холоду при виробництві безалкогольних напоїв
Л. В. Салєба, І.О. Жебраківська, Н.А. МелеховаЗбагачення продуктів харчування інгредієнтами переробки сої
Т.А. Юрова, В.М. Повстяной, В.А. АндрєєваРозробка технології виробництва йогурту із застосуванням соєвого молока
А.В. Доценко, М.Є. Рацук, Д.Г. СарібєковаДослідження фізико-хімічних показників йогуртів з рослинними волокнами
О.М. Куник, Д.Г. СарібєковаДослідження органолептичних та фізико-хімічних показників меду вітчизняного виробництва