В.В. Кривий | Крафтові технології виробництва козиних сирів в умовах фермерських господарств |
А.В. Щепкіна, Д.О. Копотун, Т.А. Лазарєва | Перспективи використання зеленої гречки при розробці смузі підвищеної біологічної цінності |
О.О. Горач О.П. Домбровська | Споживчі властивості олії одержаної з насіння льону олійного |
Н.А. Тюхтенко, С.С. Сергеєв | Запровадження сучасних моделей оцінювання персоналу |
Т.В. Плохенко, І.О.Ряполова | Перспективні технології виробництва м’ясних січених кулінарних виробів |
N.S. Salokhiddinov, R.M. Rustamov | Justification of the technological scheme of the potato loader KP-2 |
Н.С. Салохиддинов | Влияние прижима вороха прутковым полотном центробежного элеватора на сепарацию почвы в картофелеуборочном комбайне |
В.О. Малєєв, В.М. Безпальченко, Є.В. Кравченко | Якість та безпека продуктів харчування |
B. Bondarenko, O. Sumska | Enrichment beer with natural antioxidants from St. John’s wort |
С.М. Мехтієва, В.Г. Тарасенко | Використання холоду при виробництві безалкогольних напоїв |
Л. В. Салєба, І.О. Жебраківська, Н.А. Мелехова | Збагачення продуктів харчування інгредієнтами переробки сої |
Т.А. Юрова, В.М. Повстяной, В.А. Андрєєва | Розробка технології виробництва йогурту із застосуванням соєвого молока |
А.В. Доценко, М.Є. Рацук, Д.Г. Сарібєкова | Дослідження фізико-хімічних показників йогуртів з рослинними волокнами |
О.М. Куник, Д.Г. Сарібєкова | Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників меду вітчизняного виробництва |