Інноваційні технології для харчової промисловості 2020
Куник О. М., Нагребельна А. С., Матюнка Е. В. | Визначення впливу технологічного режиму на якість і властивості пшеничного хліба |
Єщенко К. О., Салєба Л. В. | Дослідження комплексної переробки томатів |
Ульянов М. Д., Мельник І. В. | Технологічні аспекти використання меду у рецептурах пива |
Ковальова О. С., Александрова А. О., Жидко В. І. | Особливості виробництва харчових проростків |
Гуцало І. В., Літвинчук С. І. | Система для багатокомпонентного аналізу якості сільськогосподарської продукції, кормів і сировини |
А. В. Мартинюк, Ю. М. Білик, І. Ю. Садовий, Б.І. Купець | Модель гідропонної установки для потреб агропромислового комплексу |